Kínálatunkban szereplő promóciós ajándéktárgyak mindegyikére tehető saját vállalati logó, embléma. Különböző féle nyomásokat vállalunk: UV nyomást, műgyantás matrica, hímzés, szitanyomás, lézergravírozás; mindegyiknél 2 hetes szállítási idővel. Nézzük most ezen eljárások részletesebb bemutatását!

Az UV nyomásnál (zsebkés, manikűrkészlet) szinte bármire (fém, fa, kő, üveg, csempe, műanyag) lehet nyomtatni 4 színnel, akár fehér alányomással. Az UV nyomtatás során alkalmazott festék ultraviola fényre polimerizálódik, ezért szinte bármilyen anyagon megtapad. A digitális UV nyomtatás alkalmazása számos előnyt kínál a kis darabszámú gyártások során: alacsonyabb költség, környezettudatos gyártás, tesztelés, próba- és mintadarab gyártás. Hátránya: a festék nem rugalmas, így a hajlítható, összenyomható termékekről lepereg.

Lézergravírozás (zsebkés, manikűrkészlet illetve minden, amin van fém felület, táska, mappa) során a mintát beleégetik a termékbe, amelynek anyaga lehet fém, fa, üveg, stb. A lézersugarat számítógép bocsátja ki, biztosítva ezzel a tökéletes végeredményt. Lézergravírozás nem lehetséges több színnel, a színét az anyag színe vagy a gravírozandó felület alatt lévő réteg színe határozza meg. Ez a technika elegáns és tartós díszítést biztosít a terméknek, amelyre alkalmazzák.

A szitanyomásnál (táska, mappa) a nyomósablon (szita) egy megfelelő nagyságú keretre (fára, fémre) felfeszített poliészter szövet. Ezt egy fényérzékeny réteggel vonják be, majd rávilágítják az 1:1 méretű filmet. Az expozíció után a nyomósablont előhívják: kimossák vízzel, így "lyukad ki" a sablon és lesz rajta festékáteresztő és nem-áteresztő rész. A szitanyomás kerülhet közvetlenül a tárgyra (ha az sík felület, vagy ki lehet síkba teríteni, pl.: ernyő, póló, naptár), vagy egy közvetítő anyagra (transzfernyomás), melyről vasalással kerül a textíliára a festék. A transzfer technológia a szitanyomás külön ágazata, olyan tárgyakat is meg lehet így emblémázni, akár color nyomattal is, ami alakjánál fogva síkban nem fektethető le, vagy ahol több szín illesztése nehezen oldható meg.

A hímzést (táska) textíliák emblémázására használatos eljárás. A hímzést számítógép-vezérelt automata hímzőgépek végzik: egy speciális szoftverrel „hímzőprogramot” készítenek. Lehet közvetlenül a tárgyra hímezni, vagy felvarrott, illetve ragasztott applikációval készíteni a mintát. Ez utóbbi akkor hasznos, ha a textíliát nem lehet egy rétegben hímzőkeretbe feszíteni. (Pl. ingzsebek esetében közvetlen hímzéssel összevarrnánk a zsebet). Hátránya a szitanyomással szemben, hogy nem lehet pontosan reprodukálni a grafikát, a kívánt Pantone színt csak közelítő pontossággal lehet megvalósítani (fonalak korlátozott színekben léteznek), kisméretű grafikai elem nem hímezhető ki elfogadható minőségben, illetve az anyag mosás utáni viselkedése befolyásolja a későbbi összképet.

A műgyantás matrica (minden, amin van sima felület, és a ragasztó megtapad rajta) vékony fém fóliából készül, melynek hátoldala ragasztóval bevont öntapadó. A fóliába préselik a grafikát és a háttér raszterezését.