Idén is a Victorinox standjánál, a márka magyarországi képviseleteként vehettünk részt a PSI reklámajándék és promóciós termékbemutató eseményen, Düsseldorfban. Átfogó ismereteket szerezhettünk a 2019-es évben várható promotionalgift trendjeiről, melyeket igyekszünk a magyar közönség elé tárni az év folyamán. 

Az expo 2 mozgalmas napján - az esemény január 8. és 10. közt került megrendezésre - részesei lehettünk nem csak Európa legnagyobb reklámajándék expo-jának, hanem a térség legnagyobb reklám- és  termék marketing konferenciájának is. Betekintést kaphattunk, hogy milyen újdonságokkal készülnek a résztvevő gyártók a folyó évre. Exkluzív termékbemutatókon vehettünk részt, mint például a People’s Choice Díjátadó, ahol a résztvevők megtippelhették, hogy vajon mely új termékek lesznek sikeresek az idei évben.

Élmények, melyek egyszerre több érzékre hatnak.

Az eseményen több, mint 17 600 résztvevő volt jelen 81 országból. A kiállítás 3 fő útvonalát végigjárva nem csak újdonság vadászatra indulhattak a résztvevők, hanem megismerhették a marketing és sales szakmai kulisszatitkait színvonalas előadásokon, illetve a fenntartható környezettudatos gyártási és nyomdai technológiákat is ebben az ágazatban.

-  Közelről is láthattuk a leginnovatívabb berendezéseket, éppen logó készítés közben.

Ha saját logóval vagy egyedi felirattal ellátott ajándékot keresel, nézz körbe webshopunkban. [extragift.hu]

És ne hagyd ki a videót sem!